siste inlegg
17
feb
Å lete etter den perfekte oppskriften kan være utmattende fordi det er så mange der ute. Jeg har prøvd uttalige cupcakes over årene, men denne er min absolutt favoritt oppskrift. Jeg vet at vi alle har forskjellige preferanser når det kommer til smak, men jeg tror helt ærlig at du ikke kan gå feil med denne.
Hva gjør en sjokolade cupcake så saftig? Buttermilk (Kjernemelk), brunt sukker og ett snev av olje.
Til frosting kan du bruke vår sveitsiske marengssmørkrem, den går perfekt med disse cupcakesene.
Buttermilk (Kjernemelk) er nødvendig for denne oppskriften. Du kan lage din egen versjon om du trenger. Tilsett 1 spiseskje hvit eddik eller sitromsaft til 1 dl melk og la det stå i 10 min. Det virker bedre med helmelk, men jeg lager det ofte med lettmelk og det virker bra. Den hjemmelagde “kjernemelken” vil være litt klumpete og klar til å brukes i denne oppskriften.
Hvor i oppskriften skal eggene inn?
Hei! etter du har blandet alt i steg 4 og blandet litt skal eggene tilsettes. Si ifra hvordan de ble 🙂
Itís difficult to find experienced people for this topic, but you seem like you know what youíre talking about! Thanks