Blogg
Hjem » Tips & Triks »
Hvordan lage spiselig lim, raskt
-
Skrevet av
Silvia

22
mar
Veldig mange bruker vann for å feste fondant biter sammen, men ofte kan vann være litt for tynt og glatt, og virker ikke så godt å lime sammen fondant som er mer tørr.
Noen ganger trenger man lim som er mer likt skolelim; et lim du kan børste på, uten at det drypper. Vi er her for å hjelpe deg… og det er en veldig enkel løsning.
Følg instruksene nedenfor og du vil øybelikkelig ha et spiselig lim som du kan oppbevare i kjøleskapet i små bokser og ta ut når du trenger det.
Instruksjoner:
Ta en veldig liten ball med fondant og plasser den i en liten boks eller et glass. Tilsett en eller to dråper vann og mos det sammen med en malerbørste til du har en pasta .
Tynn ut pastaen med noen dråper vann til til du får en rennende konsistens. Lag så lite eller mye du trenger!



Voila! Du kan nå ved behov bruke limet til å lime sammen veldig myke eller til og med litt tørre biter av fondant sammen.

Har du prøvd denne?
Tagg oss med @konditorhuset
eller bruke #konditorhuset
og vis oss hva du har laget
Likte du denne?
Følg oss på @konditorhuset
for å se flere korte tutorials og oppskrifter
Kanskje du trenger disse...
Tags:
Relaterte Innlegg
01
des
Det perfekt sukkerbrød
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
I dag tar vi en deilig dykk inn i magiske verdenen av sukkerbrød – det ultimate grunnlaget for enhver kakeeventyr!Su...
16
nov
De 7 vanligste feilene når du lager franske makroner (og hvordan du unngår dem!)
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Hei, alle bakeentusiaster! I dag skal vi snakke om en av mine personlige favoritter - de fantastiske franske makronene. Dis...
05
des
Julens hjemmelagde pepperkaker
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Denne klassiske pepperkakeoppskriften er enkel å lage, perfekt til pynt og alltid så sååå nydelig.
Hvis du planlegger å bake ...
14
mar
Superenkle vanilje muffins
Dette er den enkleste vaniljemuffinsoppskriften du kan finne.Hvis du er ny på å lage cupcakes, så er dette den perfekte startoppskri...
17
feb
DOWELLING KAKER • Hvorfor, tips og retningslinjer
-
Skrevet av
Silvia
- 3 comments
Hvorfor må vi bruke dowels?
Dowelling er nødvendig, og ikke ett valg for enhver kake med flere etasjerVed å sette inn en dow...
10
des
Perfekt melisglasur til cookies
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Denne glasuren er perfekt for å dekorere cookies, lage intrikate design, bokstaver eller blomsterdekorasjoner.Det er favoritt...
16
sep
Saftige sjokolade cupcakes
-
Skrevet av
Silvia
- 3 comments
Å lete etter den perfekte oppskriften kan være utmattende fordi det er så mange der ute. Jeg har prøvd uttalige cupcakes over årene,...
24
aug
American buttercream frosting
-
Skrevet av
Silvia
Det er alltid bra å ha en enkel oppskrift for smørkrem i arkivene sine, og dette er en du vil beholde! Jeg advarer deg: DEN ER SØT.De...
18
jul
Hjemmelaget fruktis på pinne
-
Skrevet av
Silvia
Denne oppskriften er laterlig enkel fordi du trenger kun 2 ingredienser og ingen iskrem maskin.Ved å lage din egen iskrem vet du nøya...
27
jun
Sveitsisk marengssmørkrem
-
Skrevet av
Silvia
Dette er min ultimate favoritt når det kommer til å fylle kaker, eller frosting på cupcakes, hvorfor? Det er veldig lett, det smaker ny...
21
mar
Hvordan lage babysko
-
Skrevet av
Silvia
Disse vakre små skoene er en perfekt sukker topper for enhver babyshower eller dåpskake. Våre babysko kutter sett gjør konstruksjonen a...
20
mar
Lag din egen marshmallow fondant
-
Skrevet av
Silvia
Marshmallow fondant
Slik lager du din egen marshmallow fonda...