Tips & Triks

Hvordan lage babysko

Disse vakre små skoene er en perfekt sukker topper for enhver babyshower eller dåpskake. Våre babysko kutter sett gjør konstruksjonen av skoen enkel, og ved å endre fargene og mønsteret kan du lage forskjellige par sko for hver anledning. Lag de i forveien for en stressfri dekorasjon som kan settes på din favoritt glaserte kake.

Ting du vil trenge:

INSTRUKSJONER

Før du starter bør du ha spiselig lim klart. Alternativt kan du bruke en eggehvite eller romtemperert vann for å lime gumpaste bitene sammen.

STEg 1: KUTT SKOEN

Rull ut en del av gumpaste i samme tykkelse som sålekutteren, og skjær ut med formen. Legg den utskjærte formen til side.

Rull ut noe mer gumpaste veldig tynt. Skjær ut bakdelen og tåpartiet av skoen

Bruk en hobbykniv eller tannpirker for å ta ut hullene, bruk så søm verktøy på kanten av hver del for å lage søm-mønster og legge til tekstur.

Rull så ut en liten porsjon av en annen farge, igjen veldig tynt og kutt en bakdel til. Ta den matchende lyserosa bakdelen, børst toppen med ett veldig tynt lag spiselig lim og posisjoner den røde delen på toppen.

STEG 2: MONTERING AV SKOEN

Børst lim på innsiden av kanten av tåpartiet, og lim den fast til utsiden av sålen, bruk en bit sammenkrøllet plastfolie for å støtte opp tåpartiet. Dette vil ta litt tid for å posisjonere den korrekt, og for å sikre at den har festet seg godt.

Bruk veining verktøyet for å brette og manipulere skobitene for å sørge for at de fester seg godt.

Ta frem den to-fargede bakdelen og fest den til baksiden av skoen med noe lim. Brett sidene rundt, og fest hver side til tåpartiet også.

STEG 3: DEKORÉR SKOEN

Rull ut en veldig tynn bit av hvit gumpaste og bruk en sprøytetipp til å kutte ut polka prikker. Fest de til skoen med litt lim. Plasser ett sukkerhjerte på toppen av en av polka prikkene for å fullføre.

Skjær ut tynne biter av rød gumpaste for å lage sløyfen. Sløyfen er ikke faktisk knytet sammen, men bitene er plassert separat for å gi en illusjon av at det er en knytt sløyfe. Start med en stripe fra hull til hull. Lag to løkker, og legg de på separat for å lage sløyfen. Til slutt legg på knuten på midten av sløyfen for å skjule kryssningene.

Ta-da! du er ferdig!