Blogg
Hjem » Tips & Triks »
Hvordan skjære kaken riktig
-
Skrevet av
KH-butikk

16
mar
Hvorfor? Fordi det er en strålende og genial måte å få perfekt oppdelte kakestykker av den imponerende høye kaken!
Du er kanskje vant til å dele opp kakene i trekantede stykker som du legger sidelengs på fatet. Men som du kan se i videoen under her, lages perfekte rektangulære kakestykker på 1-2-3!
Kaken er rund, men kakestykket bakeren skjærer er rektangulær!
Relaterte Innlegg
16
nov
De 7 vanligste feilene når du lager franske makroner (og hvordan du unngår dem!)
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Hei, alle bakeentusiaster! I dag skal vi snakke om en av mine personlige favoritter - de fantastiske franske makronene. Dis...
17
feb
DOWELLING KAKER • Hvorfor, tips og retningslinjer
-
Skrevet av
Silvia
- 3 comments
Hvorfor må vi bruke dowels?
Dowelling er nødvendig, og ikke ett valg for enhver kake med flere etasjerVed å sette inn en dow...
18
aug
Hvordan bruke en onlay
-
Skrevet av
Silvia
Nedenfor er de fleste verktøyene brukt i dette prosjektet. I dette bildet vil du se de to fargene av fondant/gumpaste som ble brukt....
22
mar
Hvordan lage spiselig lim, raskt
-
Skrevet av
Silvia
Veldig mange bruker vann for å feste fondant biter sammen, men ofte kan vann være litt for tynt og glatt, og virker ikke så godt å l...
21
mar
Hvordan lage babysko
-
Skrevet av
Silvia
Disse vakre små skoene er en perfekt sukker topper for enhver babyshower eller dåpskake. Våre babysko kutter sett gjør konstruksjonen a...
20
mar
Hvordan bruke et kakebilde?
-
Skrevet av
Silvia
Pass på at kakebildet er romtemperert når det skal legges på kaken, hvis kakebildet er for kaldt kan det knekke.
For å feste bildet kan...
20
mar
Hvordan bruke en silikonform
-
Skrevet av
Silvia
Det finnes så mange vindunderlige mønstermatter og former tilgjenglig for kakedekoratører og designere. Alt fra sommerfugler til bla...