Blogg
Hjem » Oppskrifter »
American buttercream frosting
-
Skrevet av
Silvia

24
aug
Det er alltid bra å ha en enkel oppskrift for smørkrem i arkivene sine, og dette er en du vil beholde! Jeg advarer deg: DEN ER SØT.
Den er rask å lage, og super å bruke når du trenger å lage større mengder, veldig lett å doble uten å regne for mye.
Feilfri, du kan ikke feile på noen måte med denne.

American Buttercream (Amerikansk smørkrem)
Forarbeid 10 minutes mins
Course Frosting
Cuisine American
Utstyr
- Kjøkkenmaskin eller håndmikser og bolle til å mikse i.
- Sil eller sikt
Ingredienser
- 500 gr melis
- 250 gr smør (romtemperert)
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 1/2 ss melk eller kremfløte
Slik gjør du
- Til å starte ta smøret ut av kjøleskapet i godt tid, slik at det kan bli mykere. Dette vil sikre at frostingen er glatt og kremete. Hvis du ser noen klumper i melisen, sikt det i en bolle slik at det vil bli mikset inn jevnere.
- Miks smøret på middels hastighet i noen minutter, eller til det er glatt og jevnt hvis du gjør det for hånd. Uansett så må smøret se kremete og silkeaktig ut.
- Sett mikseren på lav, og tilsett melis litt etter litt. Når alt er innblandet, øk hastigheten til middels-lav og miks til det er blandet godt sammen
- Tilsett vaniljeekstrakten og miks til det er godt blandet. Om du vil farge frostingen er dette tidspunktet for å gjøre det, tilsett fargen nå.
- Miks på middels hastighet til den er glatt og kremete, smørkremen skal se silkeaktig ut, uten noen klumper.
Tips
- Sikt melisen for å forhindre at klumper dannes i smørkremen.
- Det er viktig at smøret er mykt, det må være romtemperert men ikke smeltet. Ikke prøv å mykne det i mikrobølgeovnen, det vil lett smelte for mye og smørkremen vil bli fettete.
- Hvis smørkremen føles for stiv, tilsett mer melk/kremfløte. Tilsett en spiseskje om gangen til du får ønsket konsistens.
- Hvis smørkremen din er for flytende, tilsett mer melis, en spiseskje om gangen til du får ønsket konsistens. Mange ganger hjelper det også å la smørkremen avkjøle seg i kjøleskapet i 10 minutter.
- Denne typen smørkrem vil begynne å tørke og få en sprø hinne over tid.
Hvis du ikke bruker den med en gang, visp den en kort stund før bruk.
Stikkeord frosting
OPPBEVARING
OPPSKRIFTVARIANTER
OPPBEVARING
Denne frostingen kan lages noen dager i forveien. Det er ikke nødvendig å ha den i kjøleskapet og det kan være i romtemperatur i noen dager. Jeg anbefaler at du dekker og lukker den helt tett for så å oppbevare den i kjøleskapet så den holder seg fersk lenger. Den kan oppbevares opp til 7 dager i kjøleskap. Når du er klar til å bruke den, ta den ut og få den til romtemperatur, miks godt før bruk.
Denne frostingen kan også fryses opp til 5/6 måneder i en frysepose. Tin den over natten i kjøleskapet, ta den så ut slik at den får romtemperatur og miks godt før bruk
OPPSKRIFTVARIANTER
Det beste med denne oppskriften er at du kan endre den for å lage forskjellige smaker av frosting. Jeg har inkludert 4 forskjellige varianter nedenfor, men husk på at det er såå mye mer du kan gjøre med denne oppskriften.
- Vanilje: Hvis jeg lager vanlig vanilje smørkrem frosting til å sprøyte på cupcakes eller frosting på en kake liker jeg å tilsette en ekstra t-skje med vanilje ekstrakt for å forsterke vanilje smaken.
- Sjokolade: Sikt 1/2 kopp (40 gram) med usøtet kakao pulver, miks dette inn i frosting basen til det er godt mikset. Tilsett 1-2 ekstra spiseskjeer med kremfløte om du trenger en glattere og mer kremete frosting. Om du foretrekker den søtere, miks inn 1/2 – 1 kopp ekstra med melis.
- Karamell: Miks inn 1/3 – 1/2 kopp med hjemmelaget eller kjøpt karamell saus. For en salt karamell frosting, brukes salt karamell istedenfor vanlig karamell.
Tags:
Relaterte Innlegg
05
des
Julens hjemmelagde pepperkaker
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Denne klassiske pepperkakeoppskriften er enkel å lage, perfekt til pynt og alltid så sååå nydelig.
Hvis du planlegger å bake et parti ...
14
mar
Superenkle vanilje muffins
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Dette er den enkleste vaniljemuffinsoppskriften du kan finne.Hvis du er ny på å lage cupcakes, så er dette den perfekte startoppskrifte...
10
des
Perfekt melisglasur til cookies
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Denne glasuren er perfekt for å dekorere cookies, lage intrikate design, bokstaver eller blomsterdekorasjoner.Det er favoritt...
16
sep
Saftige sjokolade cupcakes
-
Skrevet av
Silvia
- 2 comments
Å lete etter den perfekte oppskriften kan være utmattende fordi det er så mange der ute. Jeg har prøvd uttalige cupcakes over årene,...
18
jul
Hjemmelaget fruktis på pinne
-
Skrevet av
Silvia
Denne oppskriften er laterlig enkel fordi du trenger kun 2 ingredienser og ingen iskrem maskin.
Ved å lage din egen iskrem vet du nøya...
27
jun
Sveitsisk marengssmørkrem
-
Skrevet av
Silvia
Dette er min ultimate favoritt når det kommer til å fylle kaker, eller frosting på cupcakes, hvorfor? Det er veldig lett, det smaker ny...
01
mai
Ostekrem frosting
-
Skrevet av
Silvia
Dette er en stor favoritt, den er glatt, kremete og spres lett på bakevarer, den holder også formen når den blir sprøytet og smaker ...
22
mar
Hvordan lage spiselig lim, raskt
-
Skrevet av
Silvia
Veldig mange bruker vann for å feste fondant biter sammen, men ofte kan vann være litt for tynt og glatt, og virker ikke så godt å lime...
20
mar
Lag din egen marshmallow fondant
-
Skrevet av
Silvia
Marshmallow fondant
Slik lager du din egen marshmallow fonda...