siste inlegg
22
mar
Dette er min ultimate favoritt når det kommer til å fylle kaker, eller frosting på cupcakes, hvorfor? Det er veldig lett, det smaker nydelig!
Jeg er ingen stor fan av søte ting (morsomt ikke sant? Feil bransje kanskje? Jeg skulle vært grillmester istedenfor) men denne smørkremen kan jeg bokstavelig spise med skje uten å bli lei av den.
En ekstra fordel med denn smørkremen er at den er super enkel å jobbe med, bra til å farge, og siden den er litt blekere enn andre smørkremer holder fargene seg ganske korrekt, det er også en veldig god oppskrift til å tilsette smaker, siden det ikke er en veldig søt krem tillater det deg til å tilsette en hvilken som helst krem, syltetøy eller smakstilsetting og få ett utmerket resultat hver eneste gang.
Du kan oppbevare den rundt 3 dager i romtemperatur, bare vær sikker på at rommet ikke er for varmt eller at den står i direkte sol, en uke i kjøleskap og 5-6 måneder i fryseren, så denne kan lages ferdig flere dager før du faktisk trenger den.
Når du tar den ut fra fryseren, tin den på kjøkkenbenken eller ta den ut en dag før og tin den i kjøleskapet ditt, la den så komme til romtemperatur og visp den litt til du får tilbake den jevne konsistensen.
Det beste med denne oppskriften er at du kan endre den til å lage forskjellige smaker av frosting, jeg har inkludert 4 forskjellige varianter nedenfor, men husk på at du kan gjøre så mye mer med denne oppskriften.