Oppskrifter

Ostekrem frosting

Dette er en stor favoritt, den er glatt, kremete og spres lett på bakevarer, den holder også formen når den blir sprøytet og smaker fantastisk på gulrotkake, krydderkake og makroner.

Kremost smaken har perfekt balanse mellom søtt og friskt, og du trenger kun 5 ingredinser totalt!

Ostekrem frosting

Forarbeid 5 mins
Tilbredningstid 0 mins
Course Frosting
Cuisine American
Porsjoner 1 kake eller 12/18 cupcakes

Ingredienser
  

  • 450 gr kremost
  • 400 gr melis
  • 150 gr smør
  • 2 ts vanilje essens valgfri

Slik gjør du
 

  • Pisk smøret i en stor bolle til det har en kremete konsistens, det anbefales å bruke romtemperert smør
  • Tilsett kremosten i smøret og pisk det til det er blandet sammen, du kan gjøre dette for hånd, men en håndmikser eller kjøkkenmaskin er anbefalt.
  • Tilsett melisen og pisk på lav hastighet til melisen er blandet inn, bytt så til høy hastighet og pisk i 2 minutter eller til kremen ser jevn og glatt ut

Tips

  • Hvis du ønsker å bruke denne ostekremen i sprøytepose, sett den i kjøleskapet for 15-20 minutter og ta den ut rett før du skal bruke den, konsistensen vil være fastere og vil gjøre sprøytingen mye lettere. IKKE bruk denne frostingen til detaljerte design da den ikke vil holde, hvis du har ett mer detaljert design som skal lages bruk f.eks American buttercream istedet
  • Bruk kremost med så høyt fettinnhold som mulig.
Stikkeord frosting, kremost, ost, smørkrem

Relaterte inlegg