Blogg
Hjem » Oppskrifter »
Ostekrem frosting
-
Skrevet av
Silvia

01
mai
Dette er en stor favoritt, den er glatt, kremete og spres lett på bakevarer, den holder også formen når den blir sprøytet og smaker fantastisk på gulrotkake, krydderkake og makroner.
Kremost smaken har perfekt balanse mellom søtt og friskt, og du trenger kun 5 ingredinser totalt!

Ostekrem frosting
Forarbeid 5 minutter min
Tilbredningstid 0 minutter min
Rett Frosting
Kjøkken American
Porsjoner 1 kake eller 12/18 cupcakes
Ingredienser
- 450 gr kremost
- 400 gr melis
- 150 gr smør
- 2 ts vanilje essens valgfri
Slik gjør du
- Pisk smøret i en stor bolle til det har en kremete konsistens, det anbefales å bruke romtemperert smør
- Tilsett kremosten i smøret og pisk det til det er blandet sammen, du kan gjøre dette for hånd, men en håndmikser eller kjøkkenmaskin er anbefalt.
- Tilsett melisen og pisk på lav hastighet til melisen er blandet inn, bytt så til høy hastighet og pisk i 2 minutter eller til kremen ser jevn og glatt ut
Tips
- Hvis du ønsker å bruke denne ostekremen i sprøytepose, sett den i kjøleskapet for 15-20 minutter og ta den ut rett før du skal bruke den, konsistensen vil være fastere og vil gjøre sprøytingen mye lettere. IKKE bruk denne frostingen til detaljerte design da den ikke vil holde, hvis du har ett mer detaljert design som skal lages bruk f.eks American buttercream istedet
- Bruk kremost med så høyt fettinnhold som mulig.
Stikkeord frosting, kremost, ost, smørkrem
OPPBEVARING
OPPBEVARING
Du kan oppbevare rester opp til 4 dager i kjøleskap, eller opp til 3 måneder i fryser. Etter å ha vært fryst, tin frostingen i kjøleskapet og pisk den i noen sekunder til den er kremete igjen.
Relaterte Innlegg
07
jun
Frostinger for kaker: Utforsk en verden av søte smaker!
-
Skrevet av
Silvia
- 0 comments
Når det kommer til å pynte kaker, er det få ting som kan måle seg med en deilig, smakfull frosting. Frosting er prikken ov...
24
aug
American buttercream frosting
-
Skrevet av
Silvia
Det er alltid bra å ha en enkel oppskrift for smørkrem i arkivene sine, og dette er en du vil beholde! Jeg advarer deg: DEN ER SØT.De...
27
jun
Sveitsisk marengssmørkrem
-
Skrevet av
Silvia
Dette er min ultimate favoritt når det kommer til å fylle kaker, eller frosting på cupcakes, hvorfor? Det er veldig lett, det smaker ny...