siste inlegg
17
feb
Dette er den enkleste vaniljemuffinsoppskriften du kan finne.Hvis du er ny på å lage cupcakes, så er dette den perfekte startoppskriften, men hvis du planlegger å lage denne til en fest eller til og med for å starte din egen bedrift som selger cupcakes, er dette oppskriften du vil ha, den er rask å lage og veldig enkel å doble eller tredoble for å få flere muffins.
Profesjonelle tips for fuktige, fantastiske vaniljecupcakes
Til frosting kan du bruke vår sveitsiske marengssmørkrem, den passer perfekt til disse cupcakesene.
Du kan erstatte vaniljesausen med melk, men jeg vil sterkt anbefale deg å ikke gjøre det siden vaniljesausen er det som gir den ekstra vaniljesmaken og gjør cupcaken ekstra saftig.
Disse cupcakes er fine over natten, hvis de står tildekket. Du kan sette de i kjøleskapet i tre dager, men de bør få romtemperatur før de spises. Smørbaserte kaker må alltid varmes opp litt.
Hvis de ikke har frosting, kan du pakke de inn i plastfolie og fryse cupcakesene i opptil to måneder.
Denne cupcake-oppskriften er en allsidig oppskrift, du kan legge til andre ingredienser og endre smaken fullstendig.
Det er mange alternativer, sitron, mandel er populært cupcake-valg! bare bytt ut vaniljesausen med melk og bytt ut vaniljeekstrakten med den smaken du ønsker.
Hvis du vil ha sjokolademuffins bør du sjekke ut oppskriften på Saftige sjokolade cupcakes, det er et rikt sjokoladestykke fra himmelen.
Tagg oss med @konditorhuset
eller bruke #konditorhuset
og vis oss hva du har laget
Følg oss på @konditorhuset
for å se flere korte tutorials og oppskrifter