siste inlegg
17
feb
Det er alltid bra å ha en enkel oppskrift for smørkrem i arkivene sine, og dette er en du vil beholde! Jeg advarer deg: DEN ER SØT.
Den er rask å lage, og super å bruke når du trenger å lage større mengder, veldig lett å doble uten å regne for mye.
Feilfri, du kan ikke feile på noen måte med denne.
Denne frostingen kan lages noen dager i forveien. Det er ikke nødvendig å ha den i kjøleskapet og det kan være i romtemperatur i noen dager. Jeg anbefaler at du dekker og lukker den helt tett for så å oppbevare den i kjøleskapet så den holder seg fersk lenger. Den kan oppbevares opp til 7 dager i kjøleskap. Når du er klar til å bruke den, ta den ut og få den til romtemperatur, miks godt før bruk.
Denne frostingen kan også fryses opp til 5/6 måneder i en frysepose. Tin den over natten i kjøleskapet, ta den så ut slik at den får romtemperatur og miks godt før bruk
Det beste med denne oppskriften er at du kan endre den for å lage forskjellige smaker av frosting. Jeg har inkludert 4 forskjellige varianter nedenfor, men husk på at det er såå mye mer du kan gjøre med denne oppskriften.