siste inlegg
17
feb
Vi har mottat mange meldinger som har etterspurt oppskrifen på cookiesene vi sender til våre kunder sammen med alle ordre vi får.
Så her er den endelig! Dette er den BESTE oppskriften på sugar cookies jeg noen gang har lagd, ingen avkjøling av deigen, cookiesene holder formen når de bakes, de er myke og smakfulle, og best av alt perfekt til dekorering.
Hvis du må lage deigen på forhånd kan du lage den 1-2 dager i forveien, pakk den godt inn i plastfolie og oppbevar den i kjøleskapet. Når du skal bruke den tar du den bare ut fra kjøleskapet, la den ligge til den er romtemperert og du er klar.
Deigen kan også fryses, pakk den godt i plastfolie og oppbevar den i fryseren opp til rundt 2 måneder. Når du er klar til å bruke den, ta den ut fra fryseren og la den tine til deigen har romtemperatur. Du kan trenge noe ekstra mel for å kjevle ut deigen.
Det beste med denne oppskriften er a du kan forandre den og få forskjellige smaker av cookies.
Det er veldig lett å forandre fargen ved å tilsette noen dråper matfarge, mulighetene er endeløse.