![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2024/05/CB645828-450x450.webp)
Callebaut gold sjokolade 400g
kr259,00 inkl. MVA
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2024/05/L49321-450x450.webp)
Dazzley Mini marshmallow - 250 gr
kr49,00 inkl. MVA
Callebaut ruby sjokolade 400g
kr259,00 inkl. MVA
Callebaut Callets Ruby er født fra rubinkakaobønnen og inneholder ingen tilsatte fargestoffer eller fruktsmak. Den unike smaken og fargen inviterer deg til å lage unike kombinasjoner og utforske nye ideer for konfekt, bakverk og desserter.
På lager
OBS! Pga sommerferie alle bestillinger som blir gjort mellom 23. juli og 3. august vil bli sendt ut fra 4. august. Les mer her
Beskrivelse
La deg forføre av den unike og innovative smaken av Callebaut Sjokolade Callets - Ruby.
Disse små sjokoladeperlene er laget av ruby-kakaobønner, noe som gir dem en naturlig rosa farge og en fruktig, frisk smak uten tilsatte fargestoffer eller smakstilsetninger. Ruby Callets tilbyr en perfekt balanse mellom bæraktige noter og forførende glatthet som vil overraske og glede dine sanser.
Ruby Callets er ideelle for et bredt spekter av bruksområder, fra kakepynting til sjokoladeformer, desserter og ganache. De smelter jevnt og gir en elegant finish til dine kulinariske kreasjoner.
Bruk dem til å lage unike fyllinger, overtrekk eller dekorer dine cupcakes og kaker med en touch av noe helt spesielt. Ruby callets passer eksepsjonelt godt med rosa champagne, saltet karamell og til og med salte ingredienser
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2023/08/ingredienser-100x100.webp)
INGREDIENSER
sukker, kakaosmør, skummetmelk -pulver, hel melk pulver, kakaomasse, emulgator: E322 ( soya ), syre: E330, naturlig vaniljesmakstilsetning.
✓ ALLERGENINFORMASJON
MELK og SOYA.
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2023/08/storage-100x100.png)
OPPBEVARING
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2023/08/howto-100x100.png)
SLIK GJØR DU
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Emballasje informasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |