siste inlegg
17
feb
kr259,00 inkl. MVA
Callebaut Callets Gold har en unik karamellisert smak, kombinert med subtile hint av toffee, smør og en klype salt laget av den fineste belgiske sjokoladen.
Utsolgt
Trenger du mer karamell?
Skjem bort med GULL.
Oppdag ren luksus med Callebaut Sjokolade Callets - Gold. Disse små sjokoladeperlene er laget med den fineste belgiske sjokoladen, og tilbyr en rik og kremet smak som vil heve enhver bakst til et nytt nivå.
Gold Callets har en unik karamellisert smak, kombinert med subtile hint av toffee, smør og en klype salt. Dette skaper en perfekt balanse mellom søtt og salt, som vil glede selv de mest kresne ganer.Perfekt for kakepynting, sjokoladeformer, desserter eller som en dekadent topping på is og cupcakes.
Callebaut Gold Callets smelter jevnt, noe som gjør dem ideelle for ganache, glasur eller sjokoladesaus.
Disse callets er også en utmerket ingrediens i mousser og fyllinger, og gir en ekstra dybde av smak til dine kreasjoner.Opplev den eksepsjonelle kvaliteten og smaken av Callebaut, og la dine bakverk skinne med en gyllen glød.
kakaosmør, sukker, melk pulver, laktose ( melk ), mysepulver ( melk ), skummetmelk -pulver, sukker, emulgator (E322) ( soya ), naturlig vaniljesmak
MELK og SOYA.
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |
Du har ingen konto?
Opprett en konto