
Callebaut mørk sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA

Callebaut lys sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA
Callebaut hvit sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA
The Callebaut Callets white inneholder 28 % kakao og er laget av den fineste belgiske sjokoladen.
Disse kallettene er designet for smelting og har en balansert kremet melkesmak.
Passer til laget bonbons eller sjokolade. Men også perfekt for å glasere cupcaken eller kaken din.
På lager
OBS! Alle nettbestillinger som legges inn mellom 21. mars kl 17 og 2. april, sendes ut fortløpende den 3. april.
Beskrivelse
Oppskrift nr. W2 er en av Octaaf Callebauts originaloppskrifter som med årene har vokst til å bli en av mange kokkers favorittsjokolader. Denne sjokoladen er så belgisk som den kan bli, ettersom den hovedsakelig er laget av melk fra kyr som beiter på belgiske beiter og sukker fra lokalt dyrkede sukkerroer.
Med en gjennomsnittlig viskositet på 3 av 5 dråper (slik Callebaut graderer sjokoladen sin) er dette en god allround-sjokolade som egner seg til det meste, f.eks. til overtrekk, støping, støping osv.Sjokoladen har en myk og kremet smak med tydelige toner av melk, karamell og vanilje som er i perfekt balanse med hverandre. W2 kan enkelt kombineres med et bredt spekter av ingredienser og smaker, fra surt til bittert, fra krydder til urter og fra frukt til øl. Søtt, melk, fløte, karamell og vanilje.
Praliner, trøfler, ganacher, bonbons, sjokoladekaker og -brød, mousse, krem, bavaroise, iskrem, saus og dekorasjoner osv. Overtrekk, støping, fylling og dekorering.

INGREDIENSER
Sukker, HELMELKspulver, kakaosmør (28 %), emulgator E322 (SOYA), naturlig vaniljearoma.
✓ ALLERGENINFORMASJON
MELK og SOYA.

OPPBEVARING
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.

SLIK GJØR DU
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Emballasje informasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |
Om Callebaut
Callebaut er et belgisk sjokolademerke med en rik historie som strekker seg tilbake til 1911. Kjent for sin høykvalitetssjokolade, er Callebaut et foretrukket valg blant profesjonelle konditorer, sjokolademakere og bakere over hele verden. Merket produserer sin sjokolade i hjertet av Belgia, hvor de nøye utvelger, rister og foredler kakaobønnene for å sikre en perfekt balanse mellom smak og tekstur.Callebaut er også en pioner innen bærekraft, med sitt program Cocoa Horizons, som støtter kakaobønder gjennom rettferdig handel og bærekraftige dyrkingsmetoder. Deres sjokolade er kjent for sin jevne kvalitet, utmerkede smelteevne og allsidighet, noe som gjør den ideell for alt fra praliner og ganacher til kaker og desserter. Med et bredt utvalg av sjokoladetyper, inkludert klassisk mørk, melk og hvit sjokolade, samt spesialprodukter som ruby og gold sjokolade, fortsetter Callebaut å inspirere og sette standarden innen sjokoladehåndverk.