
Spiselig wafer sommerfugler - 12 stk
kr49,00 inkl. MVA

Callebaut hvit sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA
Callebaut mørk sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA
Callebaut Callets Dark er laget av den fineste belgiske sjokoladen og inneholder 53,8 % kakao.
Callettene er designet for smelting og har balansert bitter kakaosmak. Passer til laget bonbons eller sjokolade. Men også perfekt for å glasere cupcaken eller kaken din.
På lager
OBS! Alle nettbestillinger som legges inn mellom 21. mars kl 17 og 2. april, sendes ut fortløpende den 3. april.
Beskrivelse
En velkjent allsidig mørk sjokolade på 54,5 %, klar til å levere i enhver situasjon.
En av de autentiske oppskriftene skapt av Octaaf Callebaut, oppskriften er nettopp N° 811 som har vokst til å bli en av Callebaut®s klassiske sjokoladeoppskrifter. Ristingen av hele bønner sikrer den fyldige smaken med en solid og fast kakaokarakter med fine knasende toner.
Med sin middels viskositet på 3 av 5 dråper i Callebauts gradering er dette en god allround-sjokolade som fungerer til det meste, f.eks. overtrekk, støping, fyll, mousser og dekorasjoner.
Oppskrift nr. 811 har en rund, myk, ekstremt velbalansert og fyldig sjokoladesmak med en behagelig intensitet. Dette gjør den enkel å matche med en rekke smaker og ingredienser.
Kakao, ristede toner, bitterhet, sødme, vanilje, syrlighet og fruktighet.

INGREDIENSER
Kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator E322 (SOYA), aroma; vanilje, Minst 53,8% kakao.
✓ ALLERGENINFORMASJON
Produsert og blandet i et miljø som kan ha håndtert MELK og SOYA.

OPPBEVARING
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.

SLIK GJØR DU
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Emballasje informasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |
Om Callebaut
Callebaut er et belgisk sjokolademerke med en rik historie som strekker seg tilbake til 1911. Kjent for sin høykvalitetssjokolade, er Callebaut et foretrukket valg blant profesjonelle konditorer, sjokolademakere og bakere over hele verden. Merket produserer sin sjokolade i hjertet av Belgia, hvor de nøye utvelger, rister og foredler kakaobønnene for å sikre en perfekt balanse mellom smak og tekstur.Callebaut er også en pioner innen bærekraft, med sitt program Cocoa Horizons, som støtter kakaobønder gjennom rettferdig handel og bærekraftige dyrkingsmetoder. Deres sjokolade er kjent for sin jevne kvalitet, utmerkede smelteevne og allsidighet, noe som gjør den ideell for alt fra praliner og ganacher til kaker og desserter. Med et bredt utvalg av sjokoladetyper, inkludert klassisk mørk, melk og hvit sjokolade, samt spesialprodukter som ruby og gold sjokolade, fortsetter Callebaut å inspirere og sette standarden innen sjokoladehåndverk.