![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2024/03/CB424706-450x450.webp)
Callebaut hvit sjokolade 1kg
kr369,00 inkl. MVA
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2024/03/23913-450x450.webp)
Matfett Crisco shortening - 450g
kr149,00 inkl. MVA
Callebaut mørk sjokolade 1kg
kr339,00 inkl. MVA
Callebaut Callets Dark er laget av den fineste belgiske sjokoladen og inneholder 53,8 % kakao.
Callettene er designet for smelting og har balansert bitter kakaosmak. Passer til laget bonbons eller sjokolade. Men også perfekt for å glasere cupcaken eller kaken din.
På lager
OBS! Pga sommerferie alle bestillinger som blir gjort mellom 23. juli og 3. august vil bli sendt ut fra 4. august. Les mer her
Beskrivelse
En velkjent allsidig mørk sjokolade på 54,5 %, klar til å levere i enhver situasjon.
En av de autentiske oppskriftene skapt av Octaaf Callebaut, oppskriften er nettopp N° 811 som har vokst til å bli en av Callebaut®s klassiske sjokoladeoppskrifter. Ristingen av hele bønner sikrer den fyldige smaken med en solid og fast kakaokarakter med fine knasende toner.
Med sin middels viskositet på 3 av 5 dråper i Callebauts gradering er dette en god allround-sjokolade som fungerer til det meste, f.eks. overtrekk, støping, fyll, mousser og dekorasjoner.
Oppskrift nr. 811 har en rund, myk, ekstremt velbalansert og fyldig sjokoladesmak med en behagelig intensitet. Dette gjør den enkel å matche med en rekke smaker og ingredienser.
Kakao, ristede toner, bitterhet, sødme, vanilje, syrlighet og fruktighet.
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2023/08/ingredienser-100x100.webp)
INGREDIENSER
Kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator E322 (SOYA), aroma; vanilje, Minst 53,8% kakao.
✓ ALLERGENINFORMASJON
Produsert og blandet i et miljø som kan ha håndtert MELK og SOYA.
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2023/08/storage-100x100.png)
OPPBEVARING
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.
![](https://konditorhuset.no/wp-content/uploads/2023/08/howto-100x100.png)
SLIK GJØR DU
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Emballasje informasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |