17
feb
Callebaut lys sjokolade 1kg
kr539,00 inkl. MVA
Callebaut mørk sjokolade 1kg
kr539,00 inkl. MVA
Callebaut hvit sjokolade 1kg
kr539,00 inkl. MVA
The Callebaut Callets white inneholder 28 % kakao og er laget av den fineste belgiske sjokoladen.
Disse kallettene er designet for smelting og har en balansert kremet melkesmak.
Passer til laget bonbons eller sjokolade. Men også perfekt for å glasere cupcaken eller kaken din.
10 på lager
Beskrivelse
Oppskrift nr. W2 er en av Octaaf Callebauts originaloppskrifter som med årene har vokst til å bli en av mange kokkers favorittsjokolader. Denne sjokoladen er så belgisk som den kan bli, ettersom den hovedsakelig er laget av melk fra kyr som beiter på belgiske beiter og sukker fra lokalt dyrkede sukkerroer.
Med en gjennomsnittlig viskositet på 3 av 5 dråper (slik Callebaut graderer sjokoladen sin) er dette en god allround-sjokolade som egner seg til det meste, f.eks. til overtrekk, støping, støping osv.Sjokoladen har en myk og kremet smak med tydelige toner av melk, karamell og vanilje som er i perfekt balanse med hverandre. W2 kan enkelt kombineres med et bredt spekter av ingredienser og smaker, fra surt til bittert, fra krydder til urter og fra frukt til øl. Søtt, melk, fløte, karamell og vanilje.
Praliner, trøfler, ganacher, bonbons, sjokoladekaker og -brød, mousse, krem, bavaroise, iskrem, saus og dekorasjoner osv. Overtrekk, støping, fylling og dekorering.
INGREDIENSER
Sukker, HELMELKspulver, kakaosmør (28 %), emulgator E322 (SOYA), naturlig vaniljearoma.
✓ ALLERGENINFORMASJON
MELK og SOYA.
OPPBEVARING
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.
SLIK GJØR DU
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Emballasje informasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |