17
feb
Callebaut hvit sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA
Callebaut gold sjokolade 400g
kr259,00 inkl. MVA
Callebaut lys sjokolade 400g
kr249,00 inkl. MVA
Callebaut Callets Milk er designet for smelting og har en balansert smak av melk, kakao og karamell.
Callettene inneholder 33,6% og er laget av den fineste belgiske sjokoladen.
Passer til laget bonbons eller sjokolade. Men også perfekt for å glasere cupcaken eller kaken din.
11 på lager
Beskrivelse
Melkesjokolade Recipe 823 er Callebauts legendariske melkesjokolade. Den skiller seg ut med sin dype, varme farge, fremtredende ristede kakaosmak og forførende karamelltoner. 823 er høyt verdsatt på grunn av sin sjenerøse smak og brede anvendelighet.
823 har en standardviskositet på 3 av 5 dråper ifølge Callebaut, noe som gjør den til en allround-sjokolade for støping, overtrekk og smaksetting av mousses, ganacher, kremer, sauser osv.
Sjokoladen passer svært godt sammen med et bredt spekter av kraftige frukt-, krydder-, meieri- og likøraktige smaker. Til overtrekk, støping, fylling og dekorasjoner.
INGREDIENSER
Sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator E322 (soya), naturlig aroma vanilje.
✓ ALLERGENINFORMASJON
MELK og SOYA.
OPPBEVARING
Bør lagres ved 12–20 °C ved maks 70 % relativ luftfuktighet.
SLIK GJØR DU
Sjokoladen smeltes ved ca. 45 °C.
Avkjøles igjen til den begynner å tykne.
Bearbeid sjokoladen forsiktig under nedkjølingen uten å få luft i den.
Temperer den opp igjen til ca. 31 °C, og den er klar til bruk.
Emballasje informasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 10 × 10 cm |
Merke |
Callebaut |