siste inlegg
17
feb
kr75,00 inkl. MVA
Creme of Tartar er en stabilisator for pisket eggehvite som bidrar til økt volum og en sterkere og mer fast konsistens på dine bakverk.
Inneholder 80gr
På lager
Dette produktet kan kalles også kremotartar, kremortartari eller vinstein. Dette er med på å gjøre bakverkene dine, som for eksempel sukkerbrød, kakebunn eller andre ting som inneholder pisket eggehvite, høyere, flottere og luftigere.
Cream of tartar fra FunCakes er i pulverform, er en type Sponge cake stabilizer (SP). Gjør sukkerbrød, kakebunn eller andre ting som inneholder pisket eggehvite, høyere, flottere og luftigere, og har konsistens og utseende som melis. Det må derfor ikke direkte forvekseles med det utblandede produktet som kalles SP. Hvilket av de to man foretrekker å bruke er individuelt.
Bruksområder for Cream of Tartar:
Pakken inneholder 80g.
tartrat (E336). (Kaliumhydrogentartrat / vinstein)
Oppbevares på et kjølig, mørkt sted, 12-20°C.
Hvordan Bruke Cream of Tartar til Kaker:
Bland i Tørrvarene: Tilsett en liten mengde cream of tartar i de tørre ingrediensene i oppskriften din, sammen med bakepulveret. Dette vil hjelpe til med heving og stabilitet.
Følg Oppskriften: Fortsett å følge oppskriften som vanlig, og nyt resultatet av en perfekt hevet kake.
Hvordan Bruke Cream of Tartar til Franske Makroner:
Pisk Eggehviter: Når du pisker eggehviter til marengs, tilsett en klype cream of tartar. Dette vil bidra til å stabilisere marengsen og oppnå den ønskede konsistensen.
Fortsett med Oppskriften: Fortsett å følge din franske makronoppskrift som angitt, med den ekstra fordelen av en stabilisert marengs.
Vekt | 0,360 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 20 × 20 cm |
Størrelse |
350g |
Merke |
FunCakes |
Du har ingen konto?
Opprett en konto