
FunCakes CMC - Tylo Powder 60 g
kr69,00 inkl. MVA

Ganache hvit sjokolade - klar til bruk
kr129,00 inkl. MVA
FunCakes Cream of Tartar 80g
kr75,00 inkl. MVA
Creme of Tartar er en stabilisator for pisket eggehvite som bidrar til økt volum og en sterkere og mer fast konsistens på dine bakverk.
Inneholder 80gr
På lager
OBS! Alle nettbestillinger som legges inn mellom 21. mars kl 17 og 2. april, sendes ut fortløpende den 3. april.
Beskrivelse
Dette produktet kan kalles også kremotartar, kremortartari eller vinstein. Dette er med på å gjøre bakverkene dine, som for eksempel sukkerbrød, kakebunn eller andre ting som inneholder pisket eggehvite, høyere, flottere og luftigere.
Cream of tartar fra FunCakes er i pulverform, er en type Sponge cake stabilizer (SP). Gjør sukkerbrød, kakebunn eller andre ting som inneholder pisket eggehvite, høyere, flottere og luftigere, og har konsistens og utseende som melis. Det må derfor ikke direkte forvekseles med det utblandede produktet som kalles SP. Hvilket av de to man foretrekker å bruke er individuelt.
Bruksområder for Cream of Tartar:
- Stabiliserer Eggehviter: I franske makroner spiller cream of tartar en nøkkelrolle i å stabilisere eggehviter, noe som gir deg en luftig og stabil marengs som er avgjørende for den perfekte teksturen.
- Hever og Stabiliserer Kaker: Cream of Tartar bidrar til å heve og stabilisere kaker ved å aktivere bakepulveret. Dette gir et mykere og mer luftig resultat.'
Pakken inneholder 80g.

INGREDIENSER
tartrat (E336). (Kaliumhydrogentartrat / vinstein)

OPPBEVARING
Oppbevares på et kjølig, mørkt sted, 12-20°C.

SLIK GJØR DU
Hvordan Bruke Cream of Tartar til Kaker:
Bland i Tørrvarene: Tilsett en liten mengde cream of tartar i de tørre ingrediensene i oppskriften din, sammen med bakepulveret. Dette vil hjelpe til med heving og stabilitet.
Følg Oppskriften: Fortsett å følge oppskriften som vanlig, og nyt resultatet av en perfekt hevet kake.
Hvordan Bruke Cream of Tartar til Franske Makroner:
Pisk Eggehviter: Når du pisker eggehviter til marengs, tilsett en klype cream of tartar. Dette vil bidra til å stabilisere marengsen og oppnå den ønskede konsistensen.
Fortsett med Oppskriften: Fortsett å følge din franske makronoppskrift som angitt, med den ekstra fordelen av en stabilisert marengs.
Emballasje informasjon
Vekt | 0,360 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 20 × 20 cm |
Størrelse |
350g |
Merke |
FunCakes |
Om FunCakes
FunCakes-produktene er kjent for sin brukervennlighet og fyldige, rike smaker.
De tilbyr et svært omfattende FunCakes-utvalg på over 1000 matvarer og ikke-matvarer.
Disse passer både for nybegynnere baker og den erfarne profesjonelle.
Fra bakeblandinger til kake- og cupcakebokser og fra smakspasta til strø, FunCakes tilbyr alt.