siste inlegg
17
feb
kr129,00 inkl. MVA
Marengspulver er egnet for å lage marengs, pavlova og amerikansk smørkrem. Det kan også brukes som en erstatning for eggehvite.
Inneholder 150gr
På lager
Marengspulver er en nøye sammensatt blanding av tørkede eggehviter, sukker og en stabiliserende ingrediens. Denne perfekte blandingen gir deg konsistente og pålitelige resultater hver gang.
FunCakes marengspulver er egnet for å lage marengs, pavlova og amerikansk smørkrem. Det kan også brukes som en erstatning for eggehvite. Pulveret er klar til bruk, bare tilsettl litt vann og sukker hvis du ønsker det.
Fordeler med å Bruke Marengspulver:
Pakken inneholder 150g.
eggehvitepulver (frittgående høns), sukker, fortykningsmiddel: E466, syre: E330. For allergener, se ingredienser i fet skrift.
Kan inneholde spor av: gluten, soya, melk og lupin.
Oppbevares på et kjølig, mørkt sted, 12-20°C.
Forvarm ovnen til 120 °C (100 °C varmluftovn).
Pass på at bollen og visp er helt fettfaste. Bruk alltid en ren skje når du tilsetter sukkeret.
Bland 14 gram marengspulver med 125 ml vann og 125 gram fint sukker.
Pisk blandingen på høy hastighet ca. 5 min til et hvitt skum.
Tilsett 250 gram fint sukker litt etter litt.
Pisk til du kan trekke topper som ikke faller tilbake.
Bruk en sprøytepose og klem ut marengstopper på et bakepapir
Tørk i ovnen i ca. 1,5 time. La marengsen kjøle seg ned i ovnen.
Vekt | 0,360 kg |
---|---|
Dimensjoner | 20 × 20 × 20 cm |
Størrelse |
150g |
Merke |
FunCakes |
Du har ingen konto?
Opprett en konto