Tilbake til produkter
FunCakes Swiss Cream miks 500g B.F 04-2025
FunCakes Swiss Cream miks 500g B.F 04-2025 Opprinnelig pris var: kr119,00.Nåværende pris er: kr49,00. inkl. MVA

FunCakes Royal Icing Miks 450g

kr75,00 inkl. MVA

Lag superrask og perfekt Royal Icing eller glasur med denne mix blandingen fra FunCakes.

Du trenger kun å tilsette vann til denne blandingen.

Inneholder 450gr

På lager

Produktnummer: F10140 Kategori: Stikkord: , ,
Beskrivelse

Å glasse informasjonskapsler og dekorere kaker er en så morsom og kreativ prosess!
Så hvorfor ikke spare tid på å forberede din kongelige glasur slik at du kan nyte dekorasjonsdelen mer?
Med denne FunCakes Mix for Royal Icing trenger du bare å tilsette vann for å få denne virkelig fine faste glasuren.
Du kan endre konsistensen etter dine preferanser ved å tilsette litt mer vann. Dette gjør Royal Icing perfekt for kakepynt så vel som glasering av kaker. Royal icing stivner helt etterpå og kan farges i alle ønskelige farger med FunCakes matfarger.

Pakken inneholder 450g.

✔ Dette produktet er Halal-sertifisert.

INGREDIENSER

Sukker, tørket glukosesirup, tørket eggehvite fra frittgående høns, syre (E330).

Kan innholde spor av glutenmelksoya og lupin.

OPPBEVARING

Oppbevares på et kjølig, mørkt sted, 15-20°C.

SLIK GJØR DU

Legg 1 teskje vann per 1 kopp (ca. 200 g) glasur for middels konsistens, eller 2 ts vann for tynn konsistens.

Sikt blandingen.

Tilsett 55 ml vann per 450 gram Royal Icing, og tilsett farge hvis ønsket.

Bland icingen i 7-10 minutter på lav hastighet, til en stiv, hvit glasur. Glasuret er klart når det er lyst hvitt,

Tilleggsinformasjon
Vekt 0,450 kg
Dimensjoner 15 × 10 × 4 cm
Størrelse

500g

Merke

FunCakes

Om FunCakes
FunCakes-produktene er kjent for sin brukervennlighet og fyldige, rike smaker. De tilbyr et svært omfattende FunCakes-utvalg på over 1000 matvarer og ikke-matvarer. Disse passer både for nybegynnere baker og den erfarne profesjonelle. Fra bakeblandinger til kake- og cupcakebokser og fra smakspasta til strø, FunCakes tilbyr alt.