siste inlegg
17
feb
kr159,00 inkl. MVA
3 på lager
Renshaw Rolled fondant extra er en svært elastisk, men fast fondant, som er enkel å bruke.
Fondanten henger ikke fast og har en deilig vaniljesmak.
Den er ideell til å dekke kaker på grunn av den glatte overflaten. Og du kan til og med pusse bort eventuelle mangler.
Denne luksuriøse sukkerpastaen har en fastere tekstur enn standard Renshaw Professional Ready to Roll-fondant, så den er perfekt for å dekke dypere/høyere kaker, inkludert bryllupskaker eller bursdagskaker i flere lag. Gir en satenglignende effekt for å gi kaker en profesjonell finish.
På grunn av den fastere teksturen til Renshaw Extra Fondant kan den også brukes til modellering.
innholder: 1 kg
✔ Dette produktet er Kosher-sertifisert, Halal-sertifisert, egnet for vegetarianere, egnet for veganere.
✔ Ingen E171
sukker, glukosesirup, palmeolje, vann, fuktighetsmiddel: E422, emulgator: E471, stabilisator: E413, E466, smakstilsetning, konserveringsmiddel: E202, naturlig aroma
Kan inneholde spor av: egg, soya, melk, nøtter, svoveldioksid og sulfitter (E220-E228) i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
Renshaw Extra Ready to Roll Fondant Icing er en enkel å bruke type sukkerpasta å bruke da den kommer klar til bruk rett fra pakken.
Elt godt, dryss arbeidsområdet med et lett belegg av melis, rull deretter ut glasuren med et fast, jevnt trykk, og du er klar til å gå.
Renshaw Extra Ready To Roll Sugar Paste-oppskriften betyr at når du dekker en kake, vil den forbli myk på undersiden, men vil stivne på toppen, og skaper den ideelle basen for å dekorere – vi anbefaler en glasurtykkelse på 4 mm - 8 mm.
Hvis du modellerer, kan du komme i gang så snart du åpner pakken – den er umiddelbart gjennomførbar.
✔ Du trenger ca. 500 gram fondant for å dekke en rund kake med dia på 24-26 cm eller en firkantet kake på 20×20 cm.
Lagret på riktig måte Sukkerpasta-dekorasjoner og kaketopper forblir like skarpe, fargerike og smakfulle som da de først ble laget, slik at du enkelt kan lage dekorasjonene dine på forhånd - et flott alternativ for travle bakere!
Du bør la sukkerpasta-dekorasjonene tørke helt før du oppbevarer dem i en lufttett beholder på et kjølig, tørt sted. Hvis du har laget noe spesielt delikat som blomster, legg til litt silkepapir eller polstring for å unngå skade.
Åpnede pakker med sukkerpasta må også oppbevares riktig slik at glasuren forblir i perfekt stand til neste gang du skal bruke den. Pakk inn overflødig sukkerpasta i matfilm eller plasser i en lufttett beholder og oppbevar deretter på et kjølig, tørt sted.
Sugar Paste bør ikke oppbevares i kjøleskap eller fryser.
Vekt | 1,027 kg |
---|---|
Dimensjoner | 15 × 10 × 4 cm |
Farge |
hvit |
Merke |
Renshaw |
Størrelse |
1kg |
Du har ingen konto?
Opprett en konto