Ha frukt og kondensert melk i en blender og kjør til du har en puré.
Forbered iskrem silikonformen med ispinnene.
Fyll opp formen forsiktig helt til toppen, hvis du økser å tilsette frukt er dette tiden for å gjøre det.
Sett de i fryseren 3-4 timer før de er klare til servering, iddelt over natten.
Merknader
Det er ikke nødvendig å bruke fryst frukt, du kan også bruke fersk frukt, den eneste grunnen til at jeg bruker fryst frukt er fordi de smaker godt, de er billigere og de er tilgjenglig hele året.
Hvis du ønsker en versjon med mindre sukker finnes det en usøtet kondensert melk. Jeg har aldri prøvd den, men den ser ut til å ha de samme ingrediensene minus sukkeret, så den burde virke, hvis du bruker den, send meg en melding og si ifra!
Det avhenger av fryseren din hvor lenge iskremen må være i fryseren før den er fryst, i mitt tilfelle trengs det minst 5 timer før den er helt fryst.