Skru ovnen på 170 grader. Kle en 20 cm form med bakepapir.
Bruk kjøkkenmaskin med visp, og pisk romtempererte egg og sukker til en luftig og tykk eggedosis.Bruk god tid her, mellom 8-10 minutter, dette avgjør om du får ett luftig sukkerbrød.
Sikt hvetemel og bakepulver og vend de forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott, til alt er godt blandet. Vi ønsker å beholder mest mulig luft i røra, deror du må ikke røre mer enn det som er nødvendig
Ha røren i formen og stek på 170 grader midt i ovnen i 30-40 minutter (avhenger av din stekeovn) til sukkerbrødet har hevet seg godt, er gyllent og gjennomstekt. Det er viktig å ikke åpne ovnen mens du steker, da faller det sammen på midten.
La sukkerbrødet stå og avkjøle seg opp ned i formen noen minutter før det hvelves over på rist.
Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. La kaken avkjøles helt før du skjærer den, fyller og pynter den.